Chantal Veugen presenteert ‘Schoonheid in het klein’

Op zondag 20 februari presenteert Chantal Veugen bij vleugels&teugels haar nieuwste bundel met verrassende foto’s van haar dakgoot Life in the Gutter, deel 3 . Echt “schoonheid in het kleine”.

"Believe", Chantal Veugen uit Life in the Gutter, deel 3

De presentatie begint om 15.00 met een korte inleiding en de expositie (die al hangt bij vleugels&teugels) is die dag nog te bezichtigen tot 17.00. De expositie duurt tot 5 maart.

Nav de presentatie van haar nieuwe bundel bedacht Chantal een leuke fotografie workshop. Op zaterdag 5 maart kun je met haar aan de slag vanuit vleugels&teugels. In deze workshop “Schoonheid in het klein” leer je op een andere manier kijken naar de wereld om je heen. De workshop duurt van 15.00 tot 17.00. Kosten €10,- .

Geschikt voor kinderen vanaf groep 5 en volwassenen. Ook leuk om samen met je kind(eren) te doen!
Aan ‘t einde van de workshop neem je ook een afdruk mee naar huis.

Aanmelden bij vleugels&teugels, zie “agenda”.

This entry was posted in exposities. Bookmark the permalink.

One Response to Chantal Veugen presenteert ‘Schoonheid in het klein’

 1. deckers jann says:

  Beste Marij en Rene.

  Na een boeiend en inspirerend gesprek vandaag dat mij ten deel viel, mijn bloed wat sneller begon te stromen toen ik weer op de fiets stapte, heb ik jullie site later met grote interesse gelezen…chapeau.! Een boeiende wereld aan de Rachtstraat van het Zijn, waarbinnen ik, als een eenvoudig mensje, me veilig en gewaardeerd wist te voelen. Jullie wil danken voor het luisterend oor. Voor de geweldig uitstraling van jullie bezielde plek aan de Rechtstraat.
  Over datgene wat tijdens ons gesprek naar voren kwam, leek het me bijzonder boeiend daar eens over te gaan nadenken /filosoferen. Wellicht een opening gecreeerd kan worden om datgene waar ik afgelopen jaar mee bezig ben geweest… op een aantal plekken leesbaar werd gemaakt…, mogelijk te komen tot een verbinding met jullie initiatief. Wellicht een stukje aanvulling mag zijn binnen het opsporen van schoonheid, blijdschap, vreugde en liefde.
  Het doen verwonderen van de mens, zijn aandoeningen van zijn bestaan op dat moment, zijn zelf, ons ( mij ) in staat zal stellen te verlangen naar een balans tussen geest en lichaam.
  Beeldende kunst, in zijn primitiefste vorm, muziek, klank- vibratie en stilte binnen het gesproken woord, kunnen een rijke bijdrage leveren aan het totstandkomen van een mooie, bewegende ziel. Want tijdens zo een ziel kunnen we het morgen- en avondrood en het blauw van de hemel zien.

  Dag lieve dag.
  Tot een nieuw moment. …….
  a Bientot.

  Jann.

  ps. de laatste zinnen hierna geschrapt. was klad. sorry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>