Nog langer ‘Verklaringen van Liefde’

Mei 2011
De Expositie ‘Verklaringen van Liefde’ is met 1 maand verlengd! Wegens de vele prachtige reacties van bezoekers en lange gesprekken over mens en wereld mag deze expositie nog iets langer blijven.

De expositie bestaat uit tweeluiken van foto’s en gedichten van Leo Mesman en Jan Bom. Over hoe mensen hun eigen leven op dat van bomen projecteren. Geboorte, jeugd, liefde, wijsheid, herinneringen, de cyclus van het leven.

Met de opbrengst van het boekje en de schilderijen worden monumentale bomen gered, via een bijdrage aan de Bomenstichting

In deze laatste maand willen wij graag uitverkopen. Daarom verlaagde prijzen! €200 tweeluiken in oude lijsten en €275 in handgemaakte duo baklijsten, van bomen waarvan de herkomst bekend is. Uniek in eigen huis of als relatiegeschenk!

René en ik hebben ons hart verpand aan de mooie foto’s en de gedichten die raken. Beeld en woord en woord en beeld voeren in ieder duo een kleine dans, en nodigen uit even stil te staan bij het mooie in deze wereld.

This entry was posted in exposities. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>