wie zijn wij

Het voelt als een missie voeding te willen geven aan een meer gegrond bewust-zijn (in de organisatie, het directieteam en bij medewerkers) om te komen tot nieuwe perspectieven en een meer verbonden manier van samen – werken en samen – leven. Wij geloven er in dat de mens steeds bewuster wordt en steeds meer behoefte heeft om ook bij te willen dragen aan een andere samenleving. Een van onze talenten is om anderen te begeleiden in het aangaan van wezenlijke ontwikkeltrajecten en het maken van andere keuzes; dit vanuit een doorleving van onze eigen ontwikkeling en (inhoudelijke en persoonlijke) ervaringen.

Wij weten ons verbonden met anderen, de aarde en de natuur; wij ervaren ons een onderdeel van één geheel. Dat is niet alleen een persoonlijke basis maar voedt onze manier van samenwerken met onze klanten en onze aanpak. Wij zien dat veel mensen deze eenheid als het ware ‘vergeten’ zijn, en de onbalans waarvan in deze tijd sprake is (zowel innerlijk als daarbuiten) maakt dat zichtbaar. Wij gaan er van uit dat wij allen de potentie hebben ons te ontwikkelen, ons te verdiepen en andere keuzes te maken. Alleen vanuit innerlijk vrij gemaakte keuzes kan er sprake gaan zijn van een wezenlijke vrije, respectvolle samen-leving in een dynamische balans.

Als adviseurs verenigen wij een invoelende aard en het durven vertrouwen op onze intuïtie met onze analytische kwaliteiten en vele ervaringen als leider, inhoudelijk manager, transitiemanager. Wij zijn in staat het gevoelsmatige te (helpen) vertalen naar termen en begrippen die handvatten kunnen worden om er samen mee aan de slag te gaan. Bij ons raken hart en hoofd steeds meer verbonden en we blijven onszelf daarin ontwikkelen. Ook weten we uit ervaring hoe het voelt om bijna klem te zitten tussen enerzijds een verlangen naar echtheid en het besef dat verandering nodig is en anderzijds interne onzekerheid en (vermeende) eisen van de omgeving.

In Maastricht Consulting Group is in ruime mate kennis, inzicht, betrokkenheid, passie en een dienende houding gebundeld. Wij hebben jarenlange ervaring met inhoudelijke en transitie-vraagstukken op topmanagementniveau in vele sectoren en branches.

Lees hierin andere termen over onze achtergrond.

Comments are closed.